Når du sto opp i dag var du blitt e-karriereveileder i WIE

Home/Nyheter/Når du sto opp i dag var du blitt e-karriereveileder i WIE

Når du sto opp i dag var du blitt e-karriereveileder i WIE

Nå har nærmere 3000 norske karriereveiledere som bruker det web baserte karrierevalgsverktøyet WIE i alt fra skoleverk, karrieresentre, NAV attføringsbedrifter osv, blitt karriereveiledere med tilgang til en profesjonell chatmulighet spesiellt tilpasset behovet i karriereveiledning. Mens chat veiledning hittil har vært prøveprosjekter osv. Ble dette rullet dette ut i full skala i Norge i dag gjennom WIE – Det tror jeg vi er først ute med å gjøre i et slikt omfang i verden – 3000 veiledere! . dette blir det spennende å følge med på og gir helt unike muligheter for forskere å følge med på evolusjonen av en ny nettbasert karriereveiledningspraksis i Norge i full skala helt fra starten av – hint hint myndigheter og forskningsmiljøer

2015-01-28T18:41:43+00:00