Anbefalt karriereveiledningsbok!

Home/Anbefalt karriereveiledningsbok!

Anbefalt karriereveiledningsbok!

karriereveiledning

Se boken: Karriereveiledning i et karrierelæringsperspektiv  Har du kjøpt boken i karriereveiledning som jeg har skrevet endelig klar for salg. Den kan kjøpes direkte fra universitetsforlaget (link over)  og andre nettbokhandler, du finner den også i de store fagbokhandlene som Norli osv.

– håper den vil være til nytte både for studenter på karriereveiledningsstudier i Norge og praktikere innen karriereveiledning.

– Det er en bok som tar for seg store og sentrale teorier i karriereveiledning – i en konstruktivistisk vinkling. Den har teorikapitler og praksiskapitler og er et ypperlig grunnlag for å forstå teoriene bak verktøy som Work Interest Explorer og SCI og bli bedre i å praktisere bruken av de, men den er like aktuell selv om du ikke er bruker av akkurat disse verktøyene som støtte i din karriereveiledningspraksis.

 

2018-09-22T06:38:45+00:00