Karriereverktøy – Oppdateringsdag

Vi kan også tilby Oppdateringsdag (eller flere) til bedrifter som abonnerer på Karriereverktøy og som har gjennomført sertifiseringskurs før,  men som ønsker oppdatering i de nyeste delene. Siden 2016 har utviklingen vært svært stor i verktøyet og det har blitt utviklet fra et «interesseverktøy» til et verktøy som dekker alle behov i en Karriereveiledningsprosess fra a til å. Det nye er en bildebasert løsning for å utforsk yrker og utdanninger, du også kan bruke det til å lande et karrierevalg (mitt valg) og til å kartlegge og utvikle den karrierekompetansen som er nødvendig for jobbmestring. Oppdateringsdagen vil ha fokus på disse nye delene. Det kan alternativt være aktuellt  å gå dypere i bruken av verktøyet. Dette kurset kan kjøres digitalt eller IRL.

 

Dette tilbys på bestilling internt i bedrifter. kontakt arne.svendsrud@karriereverktoy.no om du ønsker kurs lokalt i din bedrift

Innhold:

Innholdet i oppdateringsdagen tilpasses behovet i den enkelte bedrift. Ta kontakt så finner vi sammen ut hva dere ønsker å legge fokus på.

Under ser du temaer som kan være aktuelle.

  • Yrker & utdanningslisten - bildebasert veiledning og utforsking av karriereinformasjon
  • Mitt valg - Gjøre realistiske valg ved hjelp av vurderingskriterier
  • Kartlegge Kritisk Karrierekompetanse - det som trengs for å mestre jobb
  • Utforme og bruke digitale arbeidsbøker for å utvikle karrierekompetanse